Udføring af brandtætninger

”Altid gode forslag og løsninger til brandtætningen.”


TPI El & Automation sørger for, at dine bygninger opfylder kravene for brandtætning, så brand og røg ikke spreder sig. Manglende eller utætte brandtætninger kan i værste tilfælde medføre, at omfangen af branden bliver så stort, at det blandt andet kan koste menneskeliv eller ødelægge produktionsanlæg eller maskiner.

Krav til brandtætning

Formålet med brandtætning er at oplede bygningerne i brandceller og brandsektioner, så branden har svære ved at brede sig og dermed nedsættes risikoen for skader. Det er vigtigt, at rør, kabler eller andre gennemføringer som passerer brandcellerne eller sektionerne, er tættet rigtigt, så de ikke forringer bygningens brandmodstandsevne.  Hos TPI El & Automation kender vi de specifikke krav til brandtætning, og vi anvendes altid et godt tætningssystem, så dine bygninger bliver rigtig sikret.

Kontakt os for yderligere information

Uanset hvilke udfordringer du står overfor, kommer vi altid med gode forslag og løsninger til brandtætningen. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede vores kunder. Vi varetager opgaver i og omkring Skanderborg, Odder og Århus, og vi kommer gerne forbi og tjekker dine bygninger for manglende eller utætte brandtætninger.

 

Kontakt TPI El & Automation i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring til os på tlf. 86 54 21 11