Datainstallationer

Datainstallationer er blevet livsnerven i vores samfund. Alle arbejdspladser er i dag forbundet via datainstallationer og virksomheder kan ikke arbejde såfremt datanetværker går ned. Vores elektrikere er specialister inden for opbygning og servicering af datainstallationer. Under udførelsen har vi stor fokus på sikkerhed, funktionalitet og den fremtidige kontinuerlige drift. Vores medarbejdere bliver løbende opdateret, så de følger med den teknologiske udvikling inden for området. Vi anvender udelukkende producenter, som giver mest ”value” for pengene.

Vores kompetencer omfatter:

  • Sparringspartner til kompetent og faglig dygtig opbygning af datainstallationer.
  • Test, vurdering og gennemgang af eksisterende datainstallationer.
  • Datalogning og fejlfinding i datainstallationer.
  • Serviceaftaler om periodisk gennemgang, eller test af datainstallationer.
  • Serviceaftale om hurtigt tilkald ved eventuelle nedbrud.
  • Måling og fejlsøgning af elektrisk støj på datainstallationer.

Vores kunder omfatter blandt andet virksomheder i industrien, træindustrien, metalindustrien og fødevareindustrien, vi servicerer selvfølgelig også produktionsvirksomheder i andre brancher. Derudover har også kunder inden for områderne, byggeri og anlæg, virksomheder indenfor salg, service og detailhandel, samt virksomheder med liberalt erhverv.

Vi er beliggende i Østjylland og fra vores afdelinger, kører vi blandt andet i byerne Århus, Skanderborg, Odder. Vi dækker naturligvis også resten af Østjylland og hele landet hvis der er behov for det.

Kontakt TPI El & Automation i dag på tlf. 86 54 21 11  og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Datainstallation